PDA

View Full Version : Migration Institute: NOT WORKING?



kivinen1
25-12-08, 21:26
Does anyone know what has happened to the Migration Institute website?

I can't access the records that I used to be able to access.

It says that they were moving in November, but now it is nearly January.

Any clues?

It also says that it does not recognize my user name or password.

This is impossible, because it has been written down and I've always used the same on that site. When I try to recover a password, it says it doesn't recognize my username either, and that is just plane silly.

All of these are written down in my little brown book, and it is the only way I use the multitude of sites I use daily.

seele01
25-12-08, 22:16
the english version of the site works fine for me...I just logged in and checked my grandfather's migration record.

Maybe you could try using a different browser? I just did it in Internet Explorer for Windows Vista.

kivinen1
25-12-08, 22:46
Thanks Rob,

Well, it is sort of working now, but only the limited version.

I have had membership there for a long time, so it doesn't make sense that they wouldn't allow me full access, I see the parameters of the dates for viewing are well within the time I originally became a full paid member there.

seele01
26-12-08, 00:00
Thats strange that it still isnt fully working for you.

If you are looking for any records in particular, post the details and I will gladly look them up for you.

Merry Christmas!
Rob Williams

kivinen1
26-12-08, 00:04
Thank Rob,

I'll keep you in mind if I can't gather what I'm after.

So far, my "leads" are working.

Merry Christmas to you.

Hauskaa Joulua!